Ovaj znak očekuje blistav period na poslu!

Autor:

Sada rođendan slave osobe rođene u znaku Bika. MONDO im poklanja godišnji horoskop.

0
A- A A+

Posao

Imaćete dosta posla ove godine, naročito u periodu do oktobra. Odličan je period za saradnju sa drugima, pa iskoristite to da napredujete na poslu. Moguća je saradnja i sa nekim osobama koje imaju veze sa inostranstvom.

Ako ste planirali neke nove poslove, ovo je doba godina za to. Promene koje ćete praviti odavno planirate, ali tek ćete sada imati dovoljno energije da sve primenite i odradite kako želite.

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Manji zastoji ove godine na poslu mogu biti od 15. avgusta do 10. septembra i tokom decembra. Bitno je da budete temeljniji, da pazite na detalje, kako biste izbegli eventualne probleme.

Komunikacija sa drugima će biti ključni faktor za uspeh ove godine. Posao neće zavisiti samo od Vas, već i od drugih. Ishod posla će zavisiti od kompromisa. Ovo se naročito odnosi na drugu polovinu godine, pa sve do septembra sledeće godine.

Ljubav

Do oktobra ćete biti posvećeni poslu, i to će Vam biti važnije od ljubavi do oktobra. Ako ste slobodni, od oktobra možete uploviti u neku zanimljivu vezu sa osobom koja nije iz Vašeg mesta. Mnogi koji su braku ili vezi će razmišljati od rastanku od polovine godine. Dobri meseci za ljubav su jun, oktobar, novembar i april sledeće godine.

Zdravlje

Nemojte da zanemarite svoje zdravlje zbog obaveza na poslu. Ne dozvolite sebi da se preforsirate jer bi to moglo da utiče na Vaše zdravlje. Potrudite se da se ove godine zdravije hranite i da se više krećete. Putovanja i relaksacija će Vam najviše prijati.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Sve vijesti