Ulaznice za EXIT samo 58 eura do ponedjeljka!

Autor:

Osigurajte svoje m​j​esto na Exitu po promotivnoj c​ij​eni od 58 eura ​za četvorodnevnu festivalsku ulaznicu!

Nakon što je zvijezda EXIT festivala Alan Walker postigao ogroman uspjeh hitom “Faded”, koji je dostigao platinaste tiraže u preko 10 zemalja i istim singlom premašio milijardu YouTube pregleda, uslijedio je još jedan vjetar u leđa za ovog talentovanog norveškog producenta – poziv za zajedničku turneju sa Džastinom Biberom!

​ ​

Naime, Alan Walker će biti specijalni gost na koncertima popularnog pjevača u Indiji i svojim setovima će otvarati Biberove nastupe. Walker, koji će biti jedan od hedlajnera ovogodišnjeg Exita, već je radio sa najvećim muzičkim imenima današnjice iako ima samo 19 godina. Autor hita "Faded" je nedavno otvorio i Rijanin koncert pa ne čudi ni što Biber hoće saradnju sa njim. Uz to, Billboard Dance proglasio ga je za muzičara na kog tokom 2017. treba obratiti pažnju pa sumnje nema da njegovo vrijeme tek dolazi.

Pogledajte video

Izvor: youtube
Pored hitova „Faded”, „Alone“ i „Sing Me to Sleep“, internet senzacija će svim posetiocima Petrovaradinske tvrđave predstaviti i svoj novi singl “Ignite” u saradnji sa tekstopiscem i producentom K-391.

Ulaznice za EXIT po cijeni od 58 eura samo do ponedeljka!

Ovogodišnji EXIT festival održaće se od 6. do 9. jula, uz specijalni nastup sastava The Killers na Get EXITed događaju 5. jula. Osigurajte svoje m​j​esto na Exitu po promotivnoj c​ij​eni od 58 eura ​za četvorodnevnu festivalsku ulaznicu! Akcija traje najkasnije do ponedjeljka, 24. aprila u ponoć, a možda i kraće, do isteka zaliha!

Sve vijesti