Idealni zvučnici za mlade u pokretu

LifeProof Aquaphonics Bluetooth zvučnici su čvrsti, otporni na prašinu i vodu i savršeni za žurku na plaži.

Idealni zvučnici za mlade u pokretu Foto: Promo/LifeProof

LifeProof, proizvođač zaštitnih kućišta visokog kvaliteta, za mnoge mobilne uređaje, danas je najavio svoju prvu liniju Bluetooth zvučnika. Po imenu LifeProof Aquaphonics, ovi uređaji su tri prenosiva zvučnika različitih dimenzija: Aquaphonics AQ9, Aquaphonics AQ10 i Aquaphonics AQ11.

Loša vest za komšije... (FOTO, VIDEO)

Sva tri zvučnika su zaštićeni od prašine, snega i vode, mogu da izdrže potapanje do jednog metra na 30 minuta. Takođe će biti otporni na udarce i padove sa 1.2 metra, i imaju ugrađene mikrofone za spikerfon opcije. Mogu se upariti sa, maksimalno osam Bluetooth uređaja odjednom.

Po ceni od 99.99 dolara, Aquaphonics AQ9 je najmanji od LifeProof zvučnika. poseduje karabiner za lakše kačenje i bateriju koja traje do 16 sati.

Sledeći po veličini je Aquaphonics AQ10, po ceni od 199.99 dolara i nudi do 13 sati rada. ovaj zvučnik može da pluta i ima suvu kutiju gde možete odložiti vaše ključeve, novac ili kartice.

Najveći od tri, Aquaphonics AQ11 donosi najbogatiji zvuk. Cena mu je 299.99 dolara, takođe pluta i ima još veću suvu kutiju za odlaganje stvari.

Trenutno su dostupni samo u SAD-u, ali se nadamo da će, nakon prvog talasa prodaje, postati mogući za kupovinu i širom sveta, prenosi phoneArena.


Sve vijesti