Veganka, malo sjutra!

Autor:

Jelena Karleuša koja stalno ističe da je veganka, ipak jede meso, kao i morske plodove, jaja, ribu, mleko i mliječne proizvode.

0
A- A A+

Pjevačica se nedavno na Instagramu pohvalila fotkom koja je prikazuje kako sjedi u restoranu u Turskoj i jede plodove mora, tačnije gambore.

Isprozivali je (FOTO)

I love Istanbul

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Jelena je, sudeći prema fotkama na društvenim mrežama, više puta prekršila principe veganske ishrane, po kojima je strogo zabranjeno da se jedu meso, riba, morski plodovi, med, jaja, mlijeko i mlečni proizvodi.

"Ja, kao ateista..."

Jelena Karleuša je priznala za "Informer" da još ne uspjeva u potpunosti da poštuje sva pravila veganstva, ali se nada da će u budućnosti dostići taj nivo.

"Nisam se odrekla ribe, morskih plodova, mliječnih proizvoda i jaja. To sam više puta naglasila. Ali idem ka tome da postepeno i to izbacim iz ishrane", rekla je ona.

Family time ‍‍‍

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Odluku da promijeni ishranu donijela je prošle godine i čak najavila da će javno spaliti svoje bunde.

"Karleuša sigurno jede mjeso i mogla bi da smrša!"

"Kada pitaju zašto sam postala vegan, kažem da sebe smatram dobrim čovjekom. Dobri ljudi ne plaćaju drugima da svirepo ubijaju životinje. Više ne jedem meso i ne nosim krzno. Bunde ću spaliti javno. I neću stati dok čitav Balkan ne proključa od besa zbog moje odluke", poručila je tada pjevačica, ali očito nije uspjela u tome.

Najveću "hajku" Karleuša je doživjela kada je prije nekoliko dana podijelila fotografiju iz aviona, na kojoj se vidi da na tanjiru ima ribu - lososa. To je izazvalo salvu negodovanja na društvenim mrežama. Pjevačicu su prozivali kako laže da je vegan, kao i da javno promoviše taj način ishrane samo zato što je postao moderan u svijetu.

Tagovi:
Sve vijesti