Dnevni horoskop za 21. 4. 2017.

Autor:

Osobe rođene u znaku Raka, Strijelca, Vodolije i Ribe danas će imati dobar horoskop. Pročitajte!

0
A- A A+

Ovan

Potrudite se da se ne radite više stvari u isto vrijeme, da završite bar jednu stvar koju ste planirali. Danas je dobar dan za saradnju. Pravite kompromise.  

Bik

Već od danas razmišljajte o narednoj nedelji i kako da je poslovno organizujete. Rasijani ste. Posvetite više pažnje ljudima iz najbližeg okruženja.    

Blizanci

Mogući su nesporazumi sa partnerom. Ako ste slobodni, skloni ste flertu. Potrudite se da se bavite sportom danas.

Rak

Odlično ste raspoloženi danas. Provedite više vremena sa porodicom, to će vam prijati. Sredite dom.

Lav

Danas se malo bolje osjećate. Očekujete neke vesti od ženske osobe (moguće vama bliske). Šetajte više, provedite vrijeme u prirodi.

Djevica

Sve će biti kako treba na poslu, posebno ako budete skloni kompromisima. Dogovorite se sa prijateljima za druženje, ne zapostavljajte drage ljude zbog posla.

Vaga

Imate prililčno obaveza zbog čega ste napeti. Probajte da smanjite obaveze, da se bolje organizujete i tako "mirnije glave" dočekate vikend.

Škorpija

Nemate dovoljno energije danas, radije biste odmarali. Nervozni ste. Gledajte da mozak "prezupčite" ka zabavi, razonodi.

Strijelac

Iako imate previše posla, danas ste dobro raspoloženi. Iskoristite ovaj dan za sebe - stavite sebe na prvo mjesto.

Jarac

Napeti ste, jer mnogo stvari koje ste planirali ili koje vas okupiraju, zavise od drugih ljudi. Uradite ono što je do vas. Ne pretjerujte sa jakom hranom.

Vodolija

Osjećate se odlično. Iskoristite dobro vrijeme i višak energije da se bavite nekom aktivnošću. Kraći put je izvjestan, a možete i da posjetite rođake/prijatelje koje dugo niste i koji su vas se uželjeli.

Ribe

Hedonizam i flert su dvije ključne riječi za vas danas. Idealan je dan i da se bavite nekom fizičkom aktivnošću, da se posvetite hobiju.

Tagovi:
Sve vijesti