Nije znala da Savez na njen program uzeo 17,000!

Autor:

Najbolja crnogorska dugoprugašica Slađana Perunović izjavila je da prvi put čuje da je Atletski savez Crne Gore na osnovu njenog programa od Ministarstva sporta dobio 17 hiljada eura.

0
A- A A+

  Ministar sporta Nikola Janović je, reagujući na izjavu Perunović da će sa 350 eura stipendije od Saveza, a bez novca iz kluba, "jedva imati i za patike", rekao da je Atletskom savezu iz budžeta opredijeljeno 17 hiljada eura".

 Perunović je za portal Onogošt navela da od 2012. godine od Atletskog saveza dobijala sam 200 eura mjesečne stipendije, a u 2016. i tekućoj po 350, kao i plaćene pripreme jednom godišnje. 


“Opština Nikšić mi plaća stan. Za taj program podrške prvi put čujem. Više vam mogu reći tek nakon razgovora sa čelnim ljudima Saveza", kazala je atleti;arka AK Nikšić i crnogorska olimpijka za portal onogošt.me.

Janović je rekao da "koliko je Atletski savez tražio za Slađaninu stanarinu, hranarinu, vitaminizaciju, stipendiju, pripreme, honorar za trenera, sportsko-medicinske preglede, fizioterapeute, masere..toliko i dobio, 16.760 eura". 

Tagovi:
Sve vijesti