Vukašinov Boot Camp intervalni trening (VIDEO)

Autor:

Vukašin Tomčić, profesor fizičkog vaspitanja, diplomirani kineziterapeut, personalni trener i instruktor grupnog fitnessa, TRX i kondicioni trener u Wellness Centru Soko-Gym, spremio Vam je sličan trening kao na njegovom Boot Camp-u.

Vukašinov Boot Camp intervalni trening (VIDEO) Foto: MONDO

Ovo je Bodyweight intervalni trening, trening u kojem koristimo samo vlastitu težinu i u kojem Vukašin traži “pun gas” od svih učesnika.

 Obzirom da je ovo trening koji ne traži dodatne rekvizite, možete ga probati kako u teretani, fitness sali, tako i kuci, parku ili bilo gde da se nalazite. Tip treninga je intervalni, tako da intenzitet sami odedjujete. Predlažemo da ga radite u paru tj u društvu, biće Vama zabavnije ali ćete moći ubaciti i takmičarskog duha, i samim tim intenzitet, tj broj ponavljanja u jednom intervalu će biti veći. Pravila su sledeća – 5 vežbi, 30sec rada+15sec pauze, 5 serija, pauza izmedju serija 2min. Sve ostalo objašnjeno je u video klipu. Srećno svima i uživajte u treningu…

Izvor: MONDOSve što Vas bude dodatno zanimalo o treningu, ishrani I zdravom životu možete ispratiti i na Vukašinovoj facebook i instagram stranici.

Sve vijesti