Hit telefon stiže u Crnu Goru: Honor 8 Lite

Novi Honor uređaj je kombinacija posebnog dizajna, napredne tehnologije i pristupačne cijene.

Hit telefon stiže u Crnu Goru: Honor 8 Lite Foto: Promo/Honor

Honor 8 Lite, najnoviji član Honor porodice, stiže i u Crnu Goru. Pametan telefon posebno je dizajniran za mlade koji provode dosta vremena pretražujući Internet, komunicirajući putem društvenih mreža i igrajući omiljene igre. Honor 8 Lite je kombinacija drugačijeg dizajna, moćnog hardvera za svoju cjenovnu klasi i nove, 4.0 verzije čitača otiska prsta.

Honor 8 Lite nasleđuje popularan model Honor 8, koji je nedavno dobio Android Nougat 7.0 . Kompletan test Honor 8 je na linku.

MONDO MobIT

Stil je posebno naglašen

Honor 8 Lite je najbolji izbor svoje klase, tvrdi Huawei koji proizvodi ovaj uređaj, za one koji traže kombinaciju stila i napredne tehnologije. Pametni telefon brenda Honor posjeduje kućište iz jednog dijela, dvostruko 2.5D staklo sa uvijek drugačijim prelomom svjetlosti, završnu obradu sa efektom brušenog čelika i zaobljenim ivicama koje ga čine glatkim. Kućište je debljine svega 7.6 milimetara, ali se Honor 8 Lite čvrsto drži.

Brži i efikasniji nego konkurenti

Opremljen novim HiSilicon procesorom sa osam jezgara, Kirin 655, LPDDR3 RAM memorijom od 3 GB, i sa 16 GB memorije sa eksternom microSD karticom (podržana do 128 GB), Honor 8 Lite omogućava da istovremeno koristite više funkcija: igrate igre, dopisujete se i slušate muziku bez ikakvih problema.

Zahvaljujući najnovijem EMUI 5.0 sitemu i Android Nougat 7.0 operativnom sistemu, Honor 8 Lite može da „zapamti“ vaše ponašanje putem inovativnog, inteligentnog sistema zasnovanog na učenju, i shodno tome raspodijeli svoje resurse. Uživaćete u boljem OS-u Honor telefona, sa brzim ažuriranjem opcija, kao i ekranu i mogućnostima prikazivanja slika.

Honor 8 Lite, Huawei Honor 8 Lite, Honor 8 Lite u Srbijji Foto: Promo/Honor

Voljećete novu, izdržljiviju bateriju

Honor 8 Lite ima bateriju od 3000 mAh (tipična vrijednost) koja traje duže nego baterije na konkurentskim modelima (uz energetsku gustinu od 650 WHL). Optimizacija je izvršena i upotrebom čipa od 16 nanometara prilikom izrade procesora, što je dodatni plus za uštedu energije uz najnoviji Smart Power 5.0 sistem, koji vam omogućava više režima rada za uštedu energije. Ovo će vam donijeti maksimalnih 93 sata upotrebe uz slušanje muzike, čime dobijate više vremena za zabavu između punjenja.

Selfi kamera koja uljepšava i slike i video snimke

Zahvaljujući prednjoj kameri od 8 megapiksela, sočivom širine ugla 77 stepeni, najnovijim selfi opcijama, Honor 8 Lite vam omogućava da napravite savršeni selfi i u mračnijem i okruženju sa više ljudi.

Honor 8 Lite je prvi koji ima filter za umekšavanje tonova kože i unaprijeđeni ArcSoft režim rada, koji vam omogućavaju da uslikate savršene selfije, da izbalansirate tonalitet boje kože i prilagodite ukupnu završnu obradu da biste stvorili blistav i prirodan efekat lica, bez „peglanja“.

Sad su vam dostupni različiti režimi selfi fotografija, uključujući „Panoramic“ i „Beauty“ režime. Funkcija upravljanja plugin-om je nova funkcija kod koje samo treba da kliknete na opciju „download“ i dodate svoje personalizovane režima rada kamere. Takođe, tu je i funkcija uljepšavanja video snimka

Nevjerovatne odlike, profesionalni rezultati

Povišena osjetljivost na svjetlost stvara slike povećanog kvaliteta. Honor 8 Lite posjeduje kameru od 12 megapiksela sa pikselom veličine 1.25 mikrona, PDAF brzi fokus sa brzinama od samo 0.3 sekunde do „okidanja“ i donosi iskustvo bržeg i jasnijeg slikanja. Nova funkcija montiranja video snimka vam može pomoći da stvorite sopstvene mini-filmove i oživite priču.

Honor 8 Lite, Huawei Honor 8 Lite, Honor 8 Lite u Srbijji Foto: Promo/Honor

Novi čitač otiska prsta koji je brz i efikasan

Unaprijeđeni sistem čitanja otiska prsta na telefonu Honor 8 Lite vam omogućava da otključate svoj telefon za najmanje vremena: samo 0.3 sekunde! Opremljen sigurnosnim sistemom na nivou čipa i izolovanim, šifrovanim šablonima otiska prsta koji se ne mogu povratiti za više prstiju odjednom, pa Honor 8 Lite osigurava bezbjednost da biste zaštitili svoje informacije.

Ekran koji vas neće iznevjeriti napolju i unitra

Zahvaljujući dijagonali ekrana od 5.2 inča, Honor 8 Lite savršeno staje u vaš dlan ili džep. Ekran rezolucije 1080p tj. Full HD rezolucije (gustina piksela do 423 PPI), u kombinaciji sa dinamičnim prilagođavanjem pozadinske svjetlosti i tehnologijom pojačavanja boja, stvara veću jasnoću detalja na ekranu i „stvarnije“ fotografije nego ranije.

Honor P8 Lite je nastao od Honor 8, pogledajte ga:

Nove OS mogućnosti prilagođene korisnicima

Inovativni EMUI 5.0 sistem, zasnovan na sistemu Android 7.0, je spreman da vam pruži iskustvo iznenađujuće lakog korišćenja. Inspirisan plavo-bijelim nijansama Egejskog mora, moderan interfejs i fleksibilne odlike sistema donose prilagođene funkcije koje se poklapaju sa potrebama korisnika - 90 najčešće korišćenih aplikacija je dostupno u samo tri koraka.

Posebno bismo istakli aplikaciju Mobile Clone za prenos podataka na novi telefon pomoću samo jednog pritiska na dugme, zbog čega više nećete imati problema kada prelazite na novi telefon. Tu je i aplikacija Hishare, koja je zadužena da dijeli slike i dokumenta u samo jednom koraku. Dodata je i funkcija podijeljenog ekrana za trenutke kad želite da istovremeno gledate video i dopisujete se sa svojim prijateljima. Samo duže pritisnite ikonicu za višestruke funkcije u dnu ekrana da biste podijelili ekran na dva dijela i moći ćete da koristite dvije aplikacije istovremeno.

Šta je telefon bez naprednog povezivanja

WLAN Signal Bridge je nevjerovatna opcija, koja omogućava telefonu da se poveže na Wi-Fi iz okruženja i potom preuzme funkciju rutera, kako biste podijelili Wi-Fi sa prijateljima. Uvijek ostanite povezani! Tu je i odranije poznat Wi-Fi+, optimizovano hotspot povezivanje sa bržim skeniranjem koje zajednički sa Mobile Data signalom stvara pouzdaniju i bržu internet vezu.

Cijena telefona biće objavljena uskoro, pratite nas i za više slika!


Sve vijesti