Računar sa najjačim zvukom i 10 zvučnika (VIDEO)

Na tržištu se ne pridaje pretjerana pažnja kvalitetu zvuka kod AIO (All in One) računara, ali to se sad promijenilo.

Računar sa najjačim zvukom i 10 zvučnika (VIDEO) Foto: Promo/Dell

Na CES 2017 sajmu u Las Vegasu kompanija Dell predstavila je jedan od najzanimljivijih računara iz klase „All-in-One“ (AiO), na kojem se posebno vodilo računa o kvalitetu zvuka i audio reprodukcije.

Novi XPS 27 AiO i Precision izrađeni su u saradnji s Džekom Dž. Puigom, muzičkim producentom, dobitnikom Grammy nagrade i direktorom kreativnih inovacija u kompaniji Waves Audio, postavljaju sasvim novi nivo kvaliteta zvuka, koja je ranije zahtijevala spoljnu jedinicu za zvuk. Pretpostavljate, na ovom računaru sve je spakovano u jednu kutiju - nema odvojenih djelova.

Izvor: Ars Technica Videos.

Dell interaktivna ploča - računar budućnosti

S ugrađenim hi-fi sistemom, pružaju dosad najbolji kvalitet zvuka dostupnog na AiO kompjuteru sa 10 zvučnika, koji pružaju zvuk i do 50W po kanalu. Uz to, impresivan je ekran 4K Ultra HD (3.840 x 2.160 piksela) rezolucijom, osjetljiv na dodir, koji podržava 100 odsto Adobe RGB raspon boja.

AiO Precision pruža još više mogućnosti uz Intel Xeon procesor, AMD Radeon Pro grafiku, koja pruža VR podršku i pouzdanost sa ISV sertifikacijom za top programe kao što su AVID i SolidWorks, kao i naprednim softverom za upravljanje i sigurnost.

Pratite CES 2017 priče na MobIT oznaci za najnovije vijesti iz Las Vegasa!

Tagovi:
Sve vijesti