Kako preuzeti Instagram video

Autor:

Želite sve te lijepe video snimke za sebe zauvijek? Ima načina!

Kako preuzeti Instagram video Foto: MONDO portal.

Instagram je prevazišao sva očekivanja što se popularnosti tiče i aplikaciju redovno koriste stotine miliona korisnika svakog dana. Osim slika korisnici kače i video snimke u trajanju do jednog minuta, a mnogi požele da, tu i tamo, neki video sačuvaju za kasnije...

Ako je to slučaj i sa vama, evo kako da preuzmete Instagram video.

Opcija #1: InstaDownloader aplikacija

Android aplikacija omogućava da iskopiran link sa Instagram videom (link na Instagram veb stranici) ubacite u polje za preuzimanje, nakon čega će video biti snimljen na telefonu.

Opcija #2: URL trik

Ubacivanjem „qq“ prefiksa ispred instagram.com adrese na računaru će se otvoriti prozor za snimanje videa. Primer: www.qqinstagram.com/video_koji_ste_obadrali.

Opcija #3: InstaSaver aplikacija

Android aplikacija slična je opisanoj u prvoj opciji, ali nudi i dodatne mogućnosti, kakve su preuzimanja slika i kopiranja teksta ispod Instagram objava.

Opcija #4: W3Toys sajt

Iskopirajte link (iz adrese pregledača na netu) i ubacite ga u polje W3Toys sajta, stisnite "GO" taster i preuzimanje videa s linka kreće, piše Ubergizmo.

Opcija #5: DreDown Web Downloader

Baš kao opcija pod brojem četiri i ova omogućava direktno preuzimanje videa nakon kopiranja linka u polje predviđeno za to, ali dodatno omogućava i izbor kvaliteta videa u kojem će se preuzimati (MP4 ili neki drugi format). Sajt DreDown čeka na vas.

Znate brži ili bolji način za preuzimanje Instagram videa - pišite nam!


Tagovi:
Sve vijesti