FIFA 17 Mobile stigla, igrajte besplatno!

Autor:

EA Sports predstavio prvu verziju FIFA 17 Mobile igre, preuzmite je već sada!

0
A- A A+

Prema prodaji igara za septembar, FIFA 17 je ostavila iza sebe PES 2017, a sad vam je dostupna i mobilna verzija igri - FIFA 17 Mobile. Igra je besplatna i trenutno je dostupna za Windows 10 Mobile, a uskoro će biti za Android i iOS.

Vizuelno odlična, sa odličnim zvukom i besplatna za preuzimanje i igranje, FIFA 17 Mobile je odlična alternativa za konzolnu ili PC verziju gde god da se nalazite. U igri su dostupne kupovine, ali one nisu ključne za napredak u igri. Nova verzija FIFA igre donosi Attack Mode posebno za telefone/"touch" uređaje, koji sačinjavaju kratki mečevi kojim će se korisnici nadigravati.

Pogledajte FIFA 17 Mobile na Lumia 1520:

To će izgledati ovako: odaberete onlajn protivnika, odigrate meč protiv njegovog tima i praktično ga izazovete da on odigra meč protiv vas (nakon što ste ga vi odigrali) i igrač koji postigne bolji rezultat kupi bodove, penje se na tabeli i dobija nagrade. Isto tako protivnik može da odabere vas iz baze korisnika, a ako ne odigrate meč u zadato vreme izgubićete bodove.

I mobilna FIFA ima više od 30 liga, 650 timova, 17.000 igrača, što je čini najkompleksnijom mobilnom fudbalskom igrom tog tipa trenutno. Takođe, FIFA Mobile ažuriraće se često, a prvo veliko ažuriranje desiće se već na jesen. Više informacija o igri pronaći ćete na SAJTU.

Sve vijesti