PES 2017 (polako) rješava najveći problem

Autor:

Ekipa koja radi na razvoju PES 2017 i budućih igara smatra da će najveći problem sportske simulacije uskoro biti riješen!

PES 2017 (polako) rješava najveći problem Foto: Promo/Konami PES

Licence, zvanični timovi, stadioni... ostaju i dalje velika boljka PES igre u odnosu na konkurente, ali će se to uskoro promijeniti. Za sada znamo dvije stvari:

- dolazi još (makar jedan) licencnih timova Premijer lige: Arsenal
- neće biti Mančester Junajteda.

Adam Bati, ispred PES 2017 tima, izjavio je za gejmerske portale da će PES 2017 i buduće igre polako rješavati problem licenci s timovima koji nemaju ekskluzivne ugovore s protivničkim franšizama. Recimo, u PES 2017 sigurno nećemo vidjeti tj. voditi Mančester Junajted, koji je angažovala FIFA17, ali pored Arsenala će biti makar još jedan tim engleske lige, koji će biti otkriven na Gamescom događaju u Kelnu, u Nemačkoj.

Bati napominje da ovo ne znači da će se PES tim upustiti u "bitku" oko licenci sa EA Sports timom, jer se PES toliko ne prodaje kao FIFA serijal, ali da preduzimaju korake da licenci bude sve više, za šta moraju biti i pametni i oprezni. Za sada je tu Barsa, biće više stadione nego u PES 2016 (više od 24), a tim koji radi na igri spremio je još neka iznenađenja za Gamescom…

Jedva čekamo!


Izvor: officialpes.

Sve vijesti