Viber: Bez reklama u porukama i pozivima!

Autor:

MONDO portal dobio je posebno saopštenje Viber kompanije u kojem se razjašnjava situacija s uvođenjem reklama. Pročitajte ga pažljivo.

Viber: Bez reklama u porukama i pozivima! Foto: Promo/Viber Viber za Windows 10.

Povodom teksta objavljenog na temu mogućeg uvođenja reklama u Viber aplikaciju, baziranog na osnovu izjave koju je generalni direktor Viber kompanije za tržište SAD Skot Nelson na tu temu dao portalu DigiDay, MobIT je dobio razjašnjenje direktno od kompanije Viber.

PREUZMITE novi Viber!

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

Ono što izdvajamo kao najvažnije jeste da se "osnovno iskustvo" koričćenja aplikacije Viber neće mijenjati, tačnije, pozivanje i slanje poruka putem Vibera neće imati bilo kakav vid reklama ili reklamnog sadržaja - čime Viber ostaje dosledan svojim osnovnim principima!

Sa druge strane, Viber je posvećen tome da korisničko iskustvo u primanju i praćenju raznolikog i novog sadržaja putem Vibera čini sve bogatijim i pristupačnijim, po realnim zahtjevima korisnika i tržišta.

S tim u vezi, Viber razmatra, sa opštih pozicija planiranja takvih inovacija isključivo u segmentu plasmana sadržaja kroz druge funkcije aplikacije, načine i modalitete kojima bi - nenametljivo i u duhu odnosa koji je izgrađen od njegovog nastanka sa preko 754 miliona korisnika širom svijeta - obogatio njihovo iskustvo razmijene informacija tog profila.

S obzirom na to da se sve aktivnosti u vezi s ovim nalaze u veoma ranoj fazi planiranja, kompanija Viber će sa zadovoljstvom podijeliti najvažnije informacije po ovom pitanju sa uredništvom i cijenjenim čitaocima portala mondo.rs i ostalim medijima u svijetu, sa željom da sve dalje inovacije budu dobrodošle i od koristi za svoje korisnike“.

Sve vijesti