Hard Rock Cafe obilježio prvu godišnjicu rada

Autor:

Hard Rock Cafe Podgorica obilježio je juče, 8. februara, godinu dana rada.

0
A- A A+

  Na opšte zadovoljstvo, dolazak ovog poznatog internacionalnig brenda doprinio je kosmopolitskom duhu grada, bogatijem kulturnom programu i unaprijeđenju cjelokupne turističke i ugostiteljske ponude zemlje. Na rođendanskoj zabavi nastupio je bend Neon, a tokom cijelog dana gosti su mogli uživati u specijalnom meniju i popustima.

Iste večeri organizovano je i proglašenje dobitnika nagradne igre, koja je organizovana u saradnji sa Drugačijom radio stanicom. Tokom dvomjesečne kampanje koja je trajala do 8. februara, učesnici su mogli slati svoje razloge zašto žele električnu gitaru, a četiri najbolje poruke sinoć su objavljene i nagrađeni autori.

Dobitnik glavne nagrade, električne gitare, je Adela Međedović, iz Bijelog Polja čije je poruka ostavila najbolji utisak na žiri. Nakon proglašenja pobjednika domaćin je obradovao sve prisutne rođendanskom tortom. Među mnogobrojnim gostima mogli su se vidjeti predstavnici ambasada, kulturnog i javnog života.

Svečanim otvaranjem 21. maja prošle godine,Hard Rock Cafe Podgorica je označio povratak koncertnog duha grada, a Live music program ono što ih je izdvojilo od drugih. Za godinu dana prisustva, prepoznat je kao jedinstven koncept kod nas i prepoznatljiv brend, poznat po dobroj i kvalitetnoj muzici, raznovrsnim dešavanjima, ukusnoj hrani, i naravno, ljubaznom osoblju, saopšteno je iz Hard Rock cafea.

O Hard Rock International-u

Sa ukupno 212 lokacija u 68 zemalja, uključujući 162 cafe-a, 23 hotela i 11 kazina, Hard Rock International (HRI) predstavlja jedan od najpoznatijih svjetskih kompanija. Počev of gitare Erica Claptona, Hard Rock posjeduje najveću kolekciju muzičkih memorabilija na svijetu, koja je izložena na svim Hard Rock lokacijama. Hard Rock je takođe prepoznatljiv po koncertima, modnim proizvodima i proizvodima koji su usko povezani sa muzikom, kao i nagrađivanom website-u. HRI je vlasnik globalnog znaka svih Hard Rock brendova. Kompanija posjeduje i vodi lokale u svjetskim metropolama poput Londona, Tokija, Njujorka, San Franciska, Sidneja i Dubaija. Takođe je vlasnik hotela i kazina širom svijeta.Destinacije uključuju dva najuspješnija hotel i kazino objekta u Tampi i Holivudu (Florida), oba u vlasništvu HRI majke kompanije - The Seminole Tribe of Florida, kao i druge uzbudljive lokacije kao što su Bali, Čikago, Kankun, Ibica, Las Vegas, Makao i San Dijego. Predstojeće nove Hard Rock Cafe lokacije su San Juan, Lagos i Gran Canaria u Španiji, a novi projekti uključuju Atlantu, Berlin, Daytona Beach, Dubai, Los Cabos, Tenerife, Abu Dhabi i Shenzhen i Haikou u Kini.

Sve vijesti