Ovo će uljepšati svaki penis

Autor:

Ako ste ikada poželjeli da na neki način ukrasite svoj penis, sada je i to moguće.

0
A- A A+

Francuska kompanija Made In Love počela je da proizvodi kondome na kojima su odštampane šare, kako bi penisi izgledali kao umetničko delo.

Ovi kondomi izgledaju poput lažnih rukava od tetovaža, a koštaju oko 12 evra za dva komada. Jasno je da nisu baš jeftini, ali ako je to način da "prodrmate" svoj seksualni život...

Šarene prezervative predstavile su sestre Liza, Džulija i Menon, a kažu da je njihov cilj da bezbjedan seks učine zabavnijim.

One nisu bile zadovoljne time kako obični kondomi izgledaju – "neprepoznatljivi su i nevidljivi", kažu sestre, pa su odlučile da im dodaju dizajn "kako bi erekcija svakog muškarca bila različita, jedinstvena i prijatna."

Da bi napravile ove dizajnirane kondome, sestre su sarađivale sa četvoro umjetnika. "Kondome smo zamislili kao nakit koji se nosi prilikom intimnog odnosa ili kao neku erotsku tetovažu," kažu umetnici.

Made In Love kondomi su još uvijek u fazi razvoja, a kompanija je pokrenula kampanju za prikupljanje novca, kako bi započeli masovnu proizvodnju.

Da li biste nosili ovakve kondome?

Sve vijesti