Otkup telefona: Na prodaju i "baš stari" modeli

Pošta Crne Gore je, u saradnji sa kompanijama Lynx Electronix iz Podgorice i Mobis - electronic Servisni centar iz Zagreba, uvela uslugu otkupa korišćenih mobilnih uređaja. Građani uglavnom nude starije telefone.

1
A- A A+

Sa ciljem da doprinesu zaštiti životne sredine, ali i razvoju ekološke svijesti u zemlji od nedavno se u 32 pošte u Crnoj Gori mogu prodati mobilni telefoni od onih koji se mogu koristiti do onih kojima je neophodna popravka. Otkupljeni uređaji će se, nakon servisa i dorade, naći ponovo na tržištima širom svijeta.

“Interesovanje za ovu akciju je veliko. Do sada je otkupljeno oko 200 uređaja, a veliki broj zainteresovanih građana svakodnevno posjećuje naše poslovnice”, rečeno nam je iz PR službe Pošte Crne Gore.

“Građani do sada najčešće donose starije modele telefona, čak i modele koji su stariji od 10 godina. Imamo, međutim, otkupljenih i novijih modela: Apple-ovi modeli, I-phone, Samsung Galaxy modeli, Blackberry, novije modele Nokia telefona”.

Cijene za otkup formiraju se prema svjetskim trendovima tržišta otkupa mobilnih uređaja. Važno je napomenuti da mobilni telefoni stariji od pet godina uglavnom imaju minimalnu cijenu otkupa, ali da i ovakve, starije uređaje, građani mogu prodati u poštama.

Ako imate telefon kojeg bi ste se rado "otarasili" OVDJE možete provjeriti cijene otkupa. Cijene su fiksne i o njima se ne može pregovarati!

Tagovi:
Sve vijesti