Sačuvajte imenik telefona zauvijek

Aplikacija Keeper besplatno, brzo i kvalitetno čuva imenik telefona i omogućava pristup i prebacivanje na novi telefon.

0
A- A A+

Keeper aplikacija namijenjena je korisnicima koji imaju pametne telefone sa iOS, Android i Windows Phone 8 operativnim sistemom. Besplatna je i može se preuzeti sa Google Playa, AppStora i, naravno, Windows Stora. Ovu aplikaciju razvila je srpska firma Lumira, na čijem sajtu, takođe možete pronaći direktne linkove ka Keeper aplikaciji.

Prema MONDO informacijama, koje smo dobili od Keeper tima, aplikaciju trenutno koristi gotovo 3.000 korisnika iz cijelog svijeta, koji su, kako nam pokazuju ocjene i komentari zadovoljni njenim radom. Keeper je ocijenjen sa 4.8 od 150 ocjenjivanja.

Aplikacija je jednostavnog interfejsa, koristi se veoma lako, pa je nakon registracije korisnik odmah u prilici da sačuva svoje kontakte u oblaku (Cloudu) pritiskom na dugme "Export contacts". Nakon izvršenog prenosa kontakata u Keeper Cloud pruža vam se mogućnost da kontakte pregledate i pretražujete putem opcije "View in Cloud".

Svaki od kontakata pojedinačno možete da izmijenite (izmjena broja, brisanje i dodavanje polja ili informacija) i to direktno u oblaku, gdje se nove izmjene automatski čuvaju. Takođe, postoji mogućnost dijeljenja kontakata među korisnicima bez obzira na operativni sistem. Kroz Cloud su omogućene i sve funkcionalnosti koje nudi klasičan imenik: pozivanje, slanje SMS-a, email-a i drugi vidovi komunikacije sa svakim od sačuvanih kontakata. Samim tim Keeper može u potpunosti zamijeniti imenik u telefonu, mada ovo svakako nije njegova primarna funkcija.Svojim kontaktima u Cloudu možete pristupiti sa bilo kog pametnog telefona (iOS, Android, Windows Phone 8) ukoliko imate pristup Internetu kada god poželite, sa bilo kojeg mjesta. Na primjer, kontakte ste izvezli u Cloud sa svog Windows Phone 8 telefona, a možete ih koristiti dalje sa bilo kog Android telefona ili iPhona, bez potrebe da ih upisujete u sam imenik telefona. Nakon upotrebe svojih kontakata dovoljno je samo da se izlogujete iz aplikacije.

Keeper, naravno, obezbjeđuje i uvoz (Import) kontakata iz Clouda u imenik telefona. Ova funkcionalnost je dragocjena u situacijama kad se izgubi telefon ili prilikom kupovine novog telefona. Samo jednim klikom na dugme "Import contacts" kompletan imenik prebacujete u novi telefon.

Na kraju spomenimo i koje su vam mogućnosti za prebacivanje kontakata dostupne među platformama. Dakle, tu su prebacivanje sa Androida na iPhone i Windows Phone 8, sa Windows Phona 8 na Android i iPhone i sa iPhona na Android i Windows Phone 8.

Aplikaciju potražite i u našem app store-u.

(MONDO)

Sve vijesti