”Royal Fashion” na Cetinju

Na reviji će biti predstavljene kreacije crnogorskih kreatorki Jelene Đukanović i Jelene Roganović, i modni brendovi “Kara” i “Sweet Years”

0
A- A A+

Četvrti ”Royal Fashion” na kojem će biti predstavljeni modeli crnogorskih kreatorki Jelene Đukanović i Jelene Roganović, i modni brendovi “Kara” i “Sweet Years” biće održan u kongresnoj sali cetinjskog hotela “Grand”, od 19 časova.

Smotra mode, u organizaciji agencije “Cosmopolitan” upriličena je povodom rođendana Prijestonice.

Prema riječima Srđana Lubarde vlasnika agencije, kreacije će nositi poznata TV lica, među kojima Milena Đergović, Dušica Vugdelić, Milica Marković i Verica Vujisić.

” Zaštitno lice ove godine je manekenka sa Cetinja Anđela Čavor, dok će kreacije mlade dizajnereke Jelene Roganović nositi i Marija Mićunović, pobjednica Elite Model Look 2002. godine koja je na svjetskom finalu iste godine proglašena za jednu od 15 superfinaliskinja. Scenografija je ovog puta malo drugačija, pa će tako biti u obliku kvadrata, a publika će biti smještena u sredini”, kazao je Lubarda.

Nikšićanka Jelena Đukanović, cetinjskoj publici će se predstaviti sa 21 svečanom haljinom, na kojima ovog puta neće preovladavati etno motivi, posebno iz Paštorvića, po kojima je poznata.

” Etno motivi će uglavnom biti na rukavicama, torbicama, šnalama. Ova revija je zamišljena i kao performans “, kazala je Đukanović, koja je dodala da će njene modele nositi manekenke koje već duže vrijeme rade sa njom, dok će za koreografiju biti zadužen Igor Radanović.

Poznatija kao kostimograf i stilista, Jelena Đukanović je do sada izlagala samostalno u zemlji i inostranstvu, gdje su njene revije privlačile pažnju tamošnjih medija.

Kreatorka modnog brenda “Kara” Hristina Despotovska kazala je da će biti prikazano 45 modela za aktuelnu sezonu, kao i nekoliko za narednu proljeće/ ljeto.

Na pitanje da li će se u ulozi manekena na reviji modnog brenda SY pojaviti njihovi promoteri, Lubarda kaže da će to biti iznenađenje, a da će ova kuća predstaviti 30 aktuelnih modela.

U muzičkom dijelu manifestacije nastupiće Danijel Alibabić, Anja Mašanović, Ivan Čanović i Jelena Kažanegra, dok je među gostima najavljena i popularna pop pjevačica iz Srbije Ana Stanić.

Poslije revije za sve posjetioce predviđen je koktel, kao “Djuice After Party”, koji će biti organizovan u Gradskoj kafani na Cetinju, dok će voditeljka manifestacije biti Olga Žulović, novinarka IN televizije.

(MONDO)

Sve vijesti