• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izbor za Elitovo lice 2008.

Finalni izbor za Elite Model Look 2008. za nacionalnu predstavnicu na svjetskom finalu, biće održan u nedjelju u hotelu „Maestral” u 20 časova.

 Izbor za Elitovo lice 2008. Izvor: MONDO

Organizator takmičenja je agencija „Forma Viva” a u ovogodišnjem polufinalu za najljepšu takmičiće se 21 djevojka. Tu su Milena Perović, Milica Perović, Katarina Knežević, Kristina Knežević, Jelena Zejak, Maja Vujačić, Ivana Peković, Jelena Vujović, Ozana Popović, Zorica Ćosović, Andrea Ivanović, Ivana Stevović, Maja Krkotić, Milena Blečić, Milena Vojvodić, Dušica Stašević, Monika Rončević, Irina Bulatović,Bojana Remiković, Nina Andrijašević i Milica Perović.

Zahvaljujući modnoj agenciji “Forma Viva”, Elite svake godine na svjetske modne piste uspije da plasira djevojke sa ovog prostora. Tako su danas među najtraženijim svjetskim modelima Marija Vujović i Emina Čunmuljaj, a dobre šanse da to postignu imaju i Rialda Muharemi i mlada Milena Vujanović, predstavnica Crne Gore na svjetskom izboru za Elite Model Look 2006.

Milena Vujanović je tada uspjela da se plasira među 15 svjetskih finalistkinja i proglašena je djevojkom vanserijske ljepote.

Prošlogodišnja predstavnica Ivana Micevska bila je, takođe, veoma zapažena i dobila je fantastične ponude da svoju karijeru započne u svjetskim centrima mode, Parizu i Milanu.

Po ocjeni renomiranih modnih instruktora, fotografa, frizera, šminkera, bukera, skauta, kasting direktora i stilista, Ivanu očekuje sjajna budućnost.

” Uz podršku i menadžment matične modne agencije “Forma Viva”, ova mlada ljepotica će zakoračiti u čarobni svijet modelinga po završetku školovanja “, kažu u agenciji.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA