“Siroti mali hrčki” u KIC-u “Zeta”

Riječ je o komediji zabune, koja predstavlja priču o malom čovjeku kojem se u birokratizovanom svijetu ne posvećuje dovoljno pažnje

0
A- A A+

Nikšićko pozorište sa predstavom "Siroti mali hrčki" u petak u 21 čas gostovati u KIC-u "Zeta" u Golubovcima.

Predstava "Siroti mali hrčki" je premijerno izvedena 6. novembra 2006. godine, a rađena je po tekstu eminentnog pisca i scenariste Gordana Mihića i reditelja Gorana Bulajića.

Nakon uspješne premijere na Sceni 213 u Nikšiću, "Sirote male hrčke" publika je odgledala još 27 puta, a o umjetničkim dometima ove predstave najbolje govore pozitivne reakcije publike i kritike javnosti.

Predstava "Siroti mali hrčki" je komedija zabune i predstavlja priču koju je Gordan Mihić napisao skoro prije 30 godina, o malom čovjeku kojem se u birokratizovanom svijetu ne posvećuje dovoljno pažnje.

Ova priča tiče se nas, čovjekovog unutrašnjeg života i onog što je čovjekova suština.

U predstavi igraju istaknuti crnogorski glumci Momčilo Pićurić, Mirko Vlahović, Simo Trebješanin, Boban Čvorović, Žana Gardašević, Velizar Kasalica i Tamara Vujović.

Scenografiju za predstavu osmislio je Boško Raičević, kostimografiju potpisuje Jelena Đukanović, a muziku grupa ''Autogeni trening''

(MONDO)

Sve vijesti