Wireless Media Podgorica među IT gigantima

Srpska kompanija Wireless Media koja uspješno posluje u Crnoj Gori je drugu godinu uzastopno izlagač na svjetskom kongresu telekomunikacija.

0
A- A A+

Ova kompanija iz Beograda je u Barseloni prezentovala unaprijeđeni WM App Builder, svoj online alat pomoću koga lako i brzo svako može da napravi aplikacije za pametne telefone.

Osim što možete istovremeno da napravite aplikacije prilagođene za tri najzastupljenije mobilne platforme (Android, iOS i Windows Phone), pomoću WM App Buildera to je moguće učiniti uz znatno manje materijalnog ulaganja. I naravno, za korišćenje ovog alata vam nije potrebno programjersko znanje, jer je interfejs vrlo jednostavan za kreiranje, dizajniranje, optimizaciju i objavljivanje mobilnih aplikacija.

To može da posvjedoči nekoliko hiljada ljudi koji pre upotrebe app buildera nisu imali nikakvo programersko iskustvo, a samostalno su napravili aplikcije spremne za objavljivanje na app storu neke od podržanih platformi.

Zbog svega ovoga predstavnici brojnih kompanija iz svih djelova svijeta su tokom prva dva dana sajma u Barseloni posjetili WM štand, koji je pozicioniran u Hali 8 Fira Gran Via, nedaleko od svjetski poznate Mozille, IBM-a i Intela.


(MONDO)

Sve vijesti