Podgoričani o dres kodu: Nema toga na +40! ANKETA

video 3

Jesu li muškarci diskriminisani u odnosu na žene kada je riječ o odijevanju i u kojoj mjeri poštuju dres kod, pitali...

 • Odgovor na @ Sine Brute

  Momak je donio dobru poentu, a i inace je tako,zna se kodeks oblacenja odnosno primjerno ponasanje u ustanovama od kulturnog,prosvjetnog i drzavnog znacaja.Kodeks ponasanja odnosno oblacenja se donosi na osnovu varijable odnosno internog zakonika koji mora biti jednak za oba pola ili se mora ukloniti.Sto se tice muskaraca ,sorc ili bermude su oduvjek bili bar se ja sjecam odobreni u skolama osim neke skole koje su imale svoje unisex uniforme.Ne radi se ovdje o kodeksu vec o nazalost surovoj realnosti,cure nose minice dje stignu,takodje postoje i muskarci koji se oblace kao kauboji i raskopcani ulaze u objekte kao da idu na plazu.Znaci definitivno postoje odredjena vaspitanja i kulture koje nisu adekvatno upraznjene u pogledu ponasanja.Zao mi je zbog takvih okolnosti.Sto se tice konkretnog slucaja jednostavno je.Opaliti po novcaniku roditelje koji ih salju tako "sredjene" u skolu.Kazniti zensko i musko.I definitivno bermude i sorceve duze ili suknje duze uvesti i zavesti u kodeks.Cus ne smije se u bermude u skolu..

 • *
  *

  Molimo vas da prije slanja komentara pročitate sledeće upustvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, prijeteće, rasističke ili šovinističke poruke, vrijeđanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vijestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vijesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično djelo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa "bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice", takođe "ni bez pristanka onoga kome su namijenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povrijeđeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica".

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obilježena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Sve vijesti